Magento hosting

Host uw Magento Webshop samen met Fairhosting.nl

section-shape

Magento is een OpenSource programma dat geschikt is voor ieder formaat webshop. Met Fairhosting.nl wordt de installatie en hosting van uw webshop zeker een succes, omdat wij al heel lang met Magento werken.

section-icon

Kennis van Magento

De programmeurs van Fairhosting.nl hebben ervaring met het opzetten van Magento 1 en 2 webshops en kunnen daarom uw hosting afstemmen op alle mogelijke eisen die u aan uw webshop stelt. Of u nu een standaard Magento installatie wilt voor uw website, of een installatie met extra aanvullingen (extensies of plugins) en een geheel eigen layout en functionaliteit, wij weten precies welke eisen dat stelt aan de servers waarop uw webshop gaat draaien.

section-icon

Extensies

Magento biedt de mogelijkheid om de standaard installatie uit te breiden met duizenden extensies. Van extensies om uw SEO te optimaliseren tot het automatisch genereren van feeds om uw producten op andere platformen te kunnen aanbieden. Als u het kunt bedenken is er waarschijnlijk een extensie voor beschikbaar. Fairhosting.nl kent de systemen, wat de gevolgen voor uw datastromen zijn en hoe uw hosting daarom moet worden ingericht.

section-icon

Groei mee

Fairhosting.nl kan uw hosting mee laten groeien met uw bedrijf. Een Magento webshop kan klein beginnen en al heel snel groter worden dan u van tevoren had verwacht. Dan is het fijn als de hosting van uw site ook met u mee kan groeien. Fairhosting.nl denkt vooruit, zodat de website met daarop uw Magento webshop snel en bereikbaar blijft en u geen klanten misloopt.